Igår åkte vi ut till huset för att skotta snö och flytta på den virkeshög som legat framför garageporten, innan den snöade över alltför mycket. Vi hade otroligt väder, solen sken och den efterlängtade snön glittrade, så det gick inte att klaga över arbete utomhus.
 
Med bara 24 dagar till slutbesiktning tar vi nu en paus från allt som har med husbygge att göra för julfirandet (och packa några flyttkartonger)! Ni har faktiskt blivit ett gäng som följer vårt bygge via bloggen, så jag vill passa på att önska er alla en God jul! Hoppas ni får mycket god mat och kanske lite snö också under julhelgen!
 
 
Bild: Privat
 
God Jul, Snö, Tomten, bygget,
 
 
 
 
Då jag tömde kameran hittade jag denna bild, där en del av trägolvet syns. Det är som sagt täckt nu så vi har inte sett det i sin helhet. Svårt att se färger på denna bild men det är en ljust (vitlaserat) ekgolv. Av det lilla vi sett så har vi i alla fal beslutat oss för att vi är nöjda och tror det blir fint.
 
 
Bild: Privat
 
 
 
BL interiör Umeå, Klickgolv, Trägolv, bygget, golvet, kährs,

 
 
 
 
Ikväll var vi ut till huset för att se om vi möjligen skulle kunna gräva ner en kabel - var dock stenhårt i backen - trots att maken hävdar att det var väldigt mjukt igår. Vi fick helt enkelt kika inomhus istället. Allt golv är på plats, är dock täckt med papp, så det är tyvärr inte så mycket att visa. Det lilla vi sett ser i alla fall bra ut. Nästan alla tapeter har kommit på plats, bara vinkeln (kök/vardagsrum) kvar. Fick se tapeten i hallen för första gången ikväll och är riktigt nöjd. Är lite förvånad själv över att vi vågat välja något så färgglatt!
 
Idag fick vi också besked om att förbesiktningen är bokad till den 8 januari och slutbesiktning den 15 januari - en hel dag tidigare än planerat - vi blev så glada och detta innebär troligtvis att vi flyttar in två dagar tidigare än planerat, den 18 januari! Vi har inte packat någonting än. Trots att vi sagt att vi inte ska använda vår ledighet i jul till att packa flyttlådor så blir det nog så i alla fall. Vi har gått in i jul-koma och sitter bara och myser framför TV:n på kvällarna utan en tanke på att det finns lådor att fylla :-)
 
 
Bilder: Privat och Boråstapeter