Igår åkte vi ut till huset för att skotta snö och flytta på den virkeshög som legat framför garageporten, innan den snöade över alltför mycket. Vi hade otroligt väder, solen sken och den efterlängtade snön glittrade, så det gick inte att klaga över arbete utomhus.
 
Med bara 24 dagar till slutbesiktning tar vi nu en paus från allt som har med husbygge att göra för julfirandet (och packa några flyttkartonger)! Ni har faktiskt blivit ett gäng som följer vårt bygge via bloggen, så jag vill passa på att önska er alla en God jul! Hoppas ni får mycket god mat och kanske lite snö också under julhelgen!
 
 
Bild: Privat
 
God Jul, Snö, Tomten, bygget,

1 kommentarer

Carolina

29 Dec 2014 13:49

Hej Johanna! Vad kul att ha hittat till din blogg! Jag vet inte om du minns mig men vi jobbade ihop på Ersbodas fritidsgård några helger under 2010-2011. Det ska bli roligt att följa ert arbete med huset, det ser superfint och fräscht ut! Stor kram till dig!

Svar: Hej Carro! Självklart minns jag dig, usch var det så länge sedan?! Tack snälla, ja nu börjar det ju verkligen närma sig inflytt, så nu ser man ju hur allt tar form :) Kram kram
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej