God fortsättning!
 
Under julen har alla hustankar fått ligga lite på is - på gott och ont. Vi har verkligen behövt få ha semester på riktigt men nu börjar det bli lite bråttom med att besluta oss angående husmodell om vi vill flytta in under 2014. Att söka bygglov i Umeå är tydligen ingen dans på rosor om man ska tro husförsäljare och kommungubbar. Det verkar kunna ta allt från ett par veckor till månader beroende på köerna. Samtidigt är ju det här ett enormt beslut och vi svänger ganska mycket i tankarna just nu...
 
Ena dagen föreställer vi oss en 1½-villa utan inredd övervåning, nästa dag en enplansvilla helt nyckelfärdig, tredje dagen kan vi tänka oss att måla och tapetsera men ingenting annat och dag tolv kan vi tänka oss att bo i husvagn... Ungefär så går tankarna fram och tillbaka. Men jag tror vi håller oss i lägenheten ett par månader till. Även om det lockar att flytta ut till tomten så kanske en husvagn är att dra det hela lite långt... ; )
 
Igår träffade vi Skidstahus. En mycket trevlig säljare och helt okej priser, så det kan nog vara ett alternativ. Vi ska ta kontakt med några referenser och kika lite mer på deras hus. På tisdag träffar vi Myresjöhus och sedan får vi se om det kanske blir någon leverantör till innan vi känner att vi har en bra bild över utbudet.
 
 
Bild: Privat
husleverantörer,