Sommar, sol och äntligen semester! Nu är det ganska precis 6 månader kvar till inflytt och snart sätter bygget igång på riktigt. Det känns spännande men också väldigt nervöst. Nu börjar vi också känna oss lite stressade och eftersom det är byggsemester så får man ju heller inte tag på en själ. Men nu har vi i alla fall själva ledigt och kan försöka slänga iväg lite mail och dra i lite trådar på den privata sidan i alla fall.
 
 
I veckan tog vi oss iväg på Beijer bygg och skulle kika på golv. Vi kommer förhoppningsvis att kunna ha samma golv utan trösklar i kök, vardagsrum, hall och allrum, så man vill ju att det blir bra. Jag skulle egentligen vilja ha ett vitt golv men förstår ju dels att det kan bli opraktiskt och att jag riskerar att ledsna fort. Så risken är väl att det blir ek - tråkigt men ett säkert kort! I sovrummet har vi dock bestämt att det blir ett vitt golv, då det är ett så litet fönster där, och det finns risk att det blir lite mörkt.
 
Ska försöka åka ut till tomten och kolla om alla fyllnadsmassor kommit på plats. Kanske passar vi på att ta ett dopp i havet också - gäller ju att förena nytta med nöje också, så man känner att man har semester!
 
 
Bild: Privat via Instagram
 
Förberedelser, Sommar, fyllnadsmassor, planera, semester, väntan,
 
 
 
 
Nu har vi pratat med grund- och markentreprenören gällande vad vi kan göra i sommar. Det låter som att de tycker att det är en bra idé att vi täcker av tomten. Det vill säga, ta dit en grävare och ta bort allt "gräs" och sly. Så det ska vi försöka få till på semestern.
 
 
Vi har nu nedräkning, bara fyra dagar kvar till tre veckors ledighet, en välbehövlig sådan! Så nu hoppas vi på tur med vädret och på att få tag på en grävmaskinist som inte har semester! :)
 
 
Bild: yr.no
Förberedelser, planera, tomt,
 
 
 
 
 
Det finns ju fördelar med att det är semestertider. Till exempel ramlade jag in på Blackballoon.se och såg att de erbjuder fraktfritt på alla beställningar som görs under deras semster (2014-07-09 - 2014-07-24) eftersom man måste vänta på leveransen. Jag hade spanat in denna fantastiska oljelampa från Tell Me More inför min födelsedag i maj. Fick en massa fantastiska saker men inte denna. Så nu bestämde jag mig för att passa på att shoppa den till huset (läs: mig själv)!
 
 
 
 
 
 
Inspiration, Shopping, internetbutik, webshop,