Vi har i veckan tagit de första stegen mot en försäljning av vår nuvarande bostad. Vi har haft två mäklare på besök och på måndag kommer en tredje, för att värdera och informera om hur de annonserar, vad de har för avgifter osv. Det är ju spännande det där med mäklare. Den första vi träffade var så peppad och vi kände verkligen att hon älskade vår lägenhet och ville göra allt för att vi skulle få ett bra pris. Den andra som kom på besök var superdryg och vi kände att han tyckte vi skulle vara glada om vi ens skulle få ett bud på lägenheten.
 
 
Till saken hör att vi bor på ett område som blivit ganska populärt samt att jag sitter i styrelsen och vet att de säljs riktigt snabbt och till riktigt bra pris just nu. Så då blir man ju ledsen då man har en mäklare som får det att kännas som att vi ska vara glada om vi alls får sälja. Behöver jag säga att mäklare nr 2 inte kommer att anlitas av oss? Nu väntar vi som sagt på ytterligare en värdering på måndag för att se vem av de tidigare som kanske varit mest rätt ute. Försäljningen blir troligtvis någon gång i september, så då får vi facit!
 
 
Vi har såklart också små projekt som ska fixas inför en försäljning så just nu slipas och målas det lite här och där. Vi har också passat på att beställa en ny soffa från IKEA för att piffa vardagsrummet lite. Självklart är tanken att den ska följa med till huset och då hamnar den i allrummet. Så på så sätt har jag ju också fått shoppa lite till huset också : )
 
Bild: IKEA
Förberedelser, inköp, möbler,

Kommentera

Publiceras ej