Inledningsvis har jag varit belagd med totalt köpstopp från min make gällande inredning till huset. Han var orolig att jag skulle köpa på mig en massa saker som jag sedan skulle antingen glömma att jag hade köpt eller tröttna på det innan flytten.
 
 
Allt eftersom har han dock börjat förstå att det blir väldans trist att flytta in i huset och sedan ränna runt i butiker ett par veckor för att "fylla" huset. Nu är vi överens om att det är mycket bättre att få köpa saker man faller för allt eftersom. Dels för att sprida kostnaderna men även för att det ska få ta lite tid också. Dessutom är det ju väldans trevligt att få börja fantisera kring hur slutresultatet kommer att bli även på insidan :)
 
I veckan har jag bland annat beställt två lampor (bilden) från Ellos. Det har även blivit några loppisfynd, tre hyllor samt en skolaffisch/tavla under den senaste veckan : )
 
 
Bild: Ellos
belysning, ellos, inköp, webshop,
 

 
 
 
Just nu känns det som att vi gått in i en period då det är lite oklart vad i förväntas göra, vilka möten vi ska boka, ska vi beställa något osv. Ska nog försöka boka en träff med vår säljare och vår kontrollansvarige fortast möjligt så att vi inte missar något viktigt!
 
 
Vi fick ett mail igår gällande vårt sidoljus till ytterdörren. Detta finns inritat på vår fasadritning och är med i offerten därmed har jag lagt det åt sidan. Nu fick vi frågan om det ska vara ett sidoljus eller ett fönster - vad är skillnaden? Som tur var fick vi lite olika alternativ så nu tror vi att vi lyckats förklara vad det är vi vill ha... kanske. Det känns dock som att man måste vara på alerten för att kunna ta snabba beslut hela tiden, alltid dyker det upp nya frågor. Tar dock hellre en fråga för mycket än en för lite!
 
 
Vi tillhör den skara svenskar som har långledigt detta veckoslut och eftersom de flesta affärer verkar ha öppet som vanligt imorgon ska vi försöka åka och kika på lite kakel under dagen. Om jag känner oss rätt blir det troligtvis ett besök på något möbelvaruhus också :)
 
 
 
Bild: Skidstahus
beslut,
 
 
 
 
Jag kikade in på Belysningsdesign.se som just nu har ett samarbete med Styleroom som ger möjligheten att vinna ett presentkort.
 
 
Jag har konstaterat 2 saker då jag kikade runt på hemsidan
1) Jag har onödigt dyr smak när det gäller belysning
2) Det finns väldans mycket kristallkronor till badrum - är detta den senaste trenden kanske?
 
 
Kristallkrona i badrummet var ingenting jag hade tänkt tanken på, men nu när jag kikat runt en stund känns det som ett ganska roligt alternativ. Har ni några andra tips på snygg belysning till badrum? Det blir ju lätt lite trist med spotlights eller plafonder...