Under helgens besök fick jag nästan en tår i ögat. Det börjar verkligen kännas att det närmar sig flytt och huset som nyss var ett skal börjar se ut som ett hem. Vårt fina klinkersgolv i hallen hade lagts (fogar kvar) och den fina tapeten hade kommit upp i klädkammaren. Kanske inte de viktigaste rummen, men det är så skönt att se att ytskikten kommer på plats. Längtar så galet mycket!
 
Bara 51 dagar kvar till slutbesiktning. Enligt säljaren ligger byggare och målare bra till och han tror definitivt att de blir klara i tid. Vi ska boka en förbesiktning inom kort för att vara extra säkra på att få flytta in direkt efter slutbesiktningen. Även kommunen ska bokas in direkt efter slutbesiktningen.
 

Bilder: Privata via Instagram
 
 
 
Klädkammare, hall, inflyttpågång, tapeter,
 
 
 
 
Här i lägenheten har vi en riktigt gammal och sliten dörrmatta, den faller bokstavligt talat i bitar. Har letat en ny i snart två år utan att fastna för någon. Det är helt uteslutet att den nuvarande får följa med till huset så jag har de senaste veckorna finkammat Internetet och äntligen hittat en som både jag och maken tycker är jättefin. Den kommer från en av mina favoriter Tine K och kommer att bli jättefin på klinkersgolvet i hallen.
 
 
 
 
Tine K, dörrmatta, hall,
 
 
 
 
 
I helgen har vi haft besök av svärföräldrarna. En väldigt trevlig helg som såklart innehöll (två) besök till huset. Vi passade även på att fika hos mina föräldrar, där jag glömde min kamera. Så ni får hålla tillgodo med ytterligare en bild från mobilkameran.
 
Vårt lilla badrum har fått matta både på golv och väggar - och jag är så nöjd med vårt val av golv! Ska erkänna att jag varit lite orolig över (även) detta val, men nu känns det toppen av vi vågade välja ett golv som inte är enfärgat. Vad tycks?
 
Vi har även gjort våra sista tillval, även de på badrumstema. Det blir handfat, blandare, duschvägg, badkar och speglar som beställs via VVS-firman. I och med detta har vi nu bestämt hur hela huset ska se ut - bara några få möbler kvar. Känns så spännande att vi börjar närma oss slutet och att vi förhoppningsvis (peppar, peppar) får se det färdiga resultatet om bara 59 dagar!
 
 
Bild: Privat