Att hitta stilrena och snygga toalettborstar, pedalhinkar och tvålpumpar är inte så lätt som man kan tro. Och skulle man hitta en pedalhink som är perfekt, så är det inte alls säkert att det finns en toalettborste i samma serie, är jag den enda som tycker dessa ska matcha?
 
Nu har jag i alla fall lyckats hitta ett kit som får duga på Mikadesign.se. Gjorde en beställning i helgen, så jag hoppas de kommer inom ett par dagar. Fördelen med dessa var också att de inte kostar skjortan, vilket innebär att jag kan byta ut dem om ett par år om marknaden ser bättre ut då! :)
 
 
 Bilder: Lånade från Mikadesign
 
Inredning, badrum, pedalhink, toalettborste, tvålpump,
 
 
 
 
Hoppas att ni haft en bra påsk! Vi har både hunnit ha det lugnt och skönt med min familj i stugan med massor av god mat. Vi har också hunnit städa upp på tomten och sortera virket som snickarna lämnat efter sig. Det var en hel del vi kunde ta rätt på och det åkte upp på vinden. Blir toppen till framtida byggprojekt.
 
Sedan flytten har det varit lite si och så med vanorna. Både träning och matlagning har fått stå åt sidan för flyttkartonger, städ och återhämtning. Det har trots allt tagit lite på krafterna att bygga hus i drygt ett år. Men nu är tanken att det ska blir ordning och reda igen.
 
Eftersom vi flyttat en bit utanför stan, har vi nu bestämt att vi ska veckohandla inför helgerna och skriva matlista varje vecka, det har fungerat för oss förr. Jag har köpt nya löparskor och har redan hunnit vara ute och sprungit ett par gånger. Vi har dessutom beställt gymutrustning till vårt extra sovrum, så förhoppningsvis kan vi säga upp våra gymkort snart. För att vi ska vara säkra på att vi ska använda gymmet och inte blir soffpotatisar, så har vi skippat alla maskiner (löpband, cykel mm) och satsar på att konditionsträna ute eller med t.ex. hopprep inne. Vi har istället satsat på fria vikter och en bra ställning och bänk. Vi tror att det kommer att passa oss bra. Så nu håller vi tummarna för att grejerna kommer snart.
 
Imorgon är det tillbaka till vardag för vår del, slut på påskledighet och jobb igen. Ska dock försöka skicka in ansökan om sommarsemester, så snart kan nedräkningen börja till nästa ledighet!
 
 
Bild: Privat
 

 
efter flytt, påsk, rutiner, vanor,