Så här såg det ut första veckan i augusti 2014. Semestern var över och vi förberedde inför husleveransen. Just nu ser tomten nästan ut så här igen. Vi har en riktig sommaräng på baksidan av huset. Förhoppningsvis ska vi dock få hit en grävare innan vintern för att planera tomten. Matjord och gräsfrö får vänta till våren.
 
När jag kikar i arkivet slås jag av vilket händelserikt år detta varit. Inte lika belastande som jag var orolig för, men såklart stressigt och tungt i perioder. Det har däremot varit roligare än jag hade kunnat ana och vilken lycka det är att bo i detta hus, där vi valt allt från planlösning till blandare själva. Vi har bott i huset i lite drygt sex månader men har verkligen känt oss hemma från dag ett.
 
Jag är också så stolt över mannen i mitt liv, som fortsätter imponera varje dag. Han är så klok och kunnig för sin ålder och är otroligt driftig. Det är fantastiskt att få dela detta projekt med honom. Vi har kompletterat varandra så bra och jag ser fram emot att njuta av resultatet av allt arbete tillsammans många många år framöver. Nu ska vi försöka ta en lugn höst 2015 och fokusera på att boa in oss lite mer. Så förhoppningsvis kommer mer bilder inifrån huset inom kort.  
 
 
 
Bild: Privat
 
 
 
Tomten, planering, tomt, äventyr,

1 kommentarer

Anonym

12 Aug 2015 19:16

Vi påbörjar vårat projekt med Skidstahus ..villa Lingon
Började läsa din blogg i juni och tycker att ni har gått så långt med ert hus, gjort fantastiskt arbete
Alltid såååå roligt och spännande att läsa/ kolla på nya bilder mm
Ha det så fint och lycka till med nya utmaningar // Emilia

Svar: Hej Emilie, vad roligt, stort lycka till med ert bygge! Tack snälla, ja nu har vi kommit en bit ute och det gör ju så stor skillnad, jätteskönt. Men nu börjar man vara lite sliten också efter byggtiden, så det blir nog en lugn höst och vinter, så tar vi nya tag till våren igen! :)
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej