Nu när alla möbler börjar komma på plats så är det äntligen dags för alla inredningsdetaljer, tavlor, textilier mm. Det här är egentligen det jag tycker är absolut roligast. Lusten och inspirationen har dock saknats hittills. Nu när det de stora bitarna kommit på plats är det dock lättare att hitta inspirationen till det lilla. Det är så roligt när rum efter rum börjar kännas "klara".
 
Som planerat blev det en del soffkuddar på H&M Home i helgen. Det var dock ganska urplockat då vi kom, så jag får ta en sväng till en annan dag. Men vilken skillnad det gjorde på en gång, lite mysigare och härligt att få in lite mönster.
 
Jagar just nu ett överkast till gästrummet, gardinskenor och gardiner till vardagsrum och allrum, en matta till vardagsrummet (den vi har nu är lånad av syster yster) samt en dörrmatta till hallen. Men det får ta den tid det tar, viktigare att det känns rätt än att det blir klart och man ska ju hinna med vardagen också  :)
 
 
Bild: Privat
 
 
Allrum, Detaljer, H&Mhome, Inredning,
 
 
 
 Äntligen är soffan på plats. Vi vågade inte beställa den förrän huset var klart och vi kunde mäta, ställa gamla soffan en bit ut i rummet och känna efter. Med 8 veckors leveranstid innebär detta att vart vardagrum känts lite "fel" möblerat sedan flytten. Vi visste att vi ville ha en stor soffa med plats för mycket gäster. Men den fick ju inte bli så stor att det kändes trångt mellan soffan och köksön.
 
Med denna soffa har vi verkligen maxat utrymmet. Visst kändes den stor igår då vi ställde in den, jämfört med den lilla IKEA-soffan. Men den ramar in vardagsrummet på ett fint sätt och fyller verkligen sin funktion. Det saknas bara lite fina kuddar och plädar. Som av en händelse öppnar H&M Home i Umeå imorgon, så det ska nog ordna sig väldigt snart! : )
 
 
Bild: Privat via Instagram
 
 
Soffa, vardagsrum,
 
 
 
 
Ibland behöver man ju göra annat än att fixa med huset. Förra helgen hade vi magiskt väder i Umeå och vi packade då ihop oss i bilen och körde till den lilla byn Ekorrsele. Där träffade vi dessa sötnosar, behöver jag säga att vi var sugna på att plocka med oss en eller två hem? De lite äldre hundarna visade sig vara riktiga tuffingar. De här fem tjejerna drog oss runt i 1,5 timme i solskenet. Gladare och mer taggade hundar får man leta efter. Det är precis vid sådana här tillfällen man är lycklig över att bo i Norrland!
 

Bild: Privat
 
 
paus, sibirianhuskys, utflykt, vardagen, vinterinorrland,