Idag har målaren varit här och spacklad dörrfodren som han kommer tillbaka och målar på måndag. Ett litet besök från golvläggaren som ska lägga igen ett par repor som blivit under byggtiden och en kökslucka ska ersättas - sedan är nog alla besiktningspunkter åtgärdade. Ska bli så skönt att slippa hålla sånt här i huvudet - inga fler mail eller telefonsamtal till säljare/leverantörer/hanverkare, kommer att bli magiskt.
 
Egentligen är det ju faktiskt så att de redan skulle varit klara, då det nu gått lite drygt två månader sedan slutbesiktningen. Men vi har inte gjort någon grej av detta eftersom vi inte heller legat på hantverkare/säljare, så de får några veckor till : ) Det har ärligt talat varit ganska skönt att få bo in sig här utan att ha hantverkare springande.
 
Bortsett från att bygget är på upploppet, så försöker jag komma tillbaka till en lite hälsosammare vardag. Det är mycket som lagts åt sidan under byggtiden - träning, matlagning, matlådor mm. har helt enkelt fått ligga på is. Förra helgen köpte jag löparskor som jag invigt under veckan. Maken har dessutom beställt utrustning till vårt hemma-gym, så nu är vi på gång. Att få i sig vitaminer och annat nyttigt blir lite lättare med den här fina blender som jag fick av maken för ett par veckor sedan. Bladspenat, grapefrukt, lingon och avokado är riktiga favoriter!
 
 
Bild: Privat
 
 
 
besiktningspunkter, bygget, slutbesiktning, vardagen,

Kommentera

Publiceras ej