Tapeterna har börjat komma på plats. Eftersom vi ska ha vita tapeter i de flesta rummen så är det inte så mycket att visa riktigt än (trots att vi ju såklart tycker att det är fantastiskt att slippa se spacklade gipsskivor). Sovrummet och klädkammaren har fått sina fina fondväggar och vi väntar med spänning på hall och kontor där vi "tagit i" mest - d.v.s. vi har valt tapeter innehållande färg, det ni!
 
Tyvärr har vi fortfarande lite blandade känslor kring målningen. Det mesta ser jättefint ut, kring fönstrena t.ex. Taklisterna och "lagningarna" av byggarnas missar känns dock fortfarande tveksamma. Det är svårt att dölja slarv med målarfärg. Vår säljare ska göra ett arbetsplatsbesök imorgon och sen fatta ett beslut om hur detta ska hanteras. Den här gången hoppas vi att han är på vår sida...
 
Igår fick vi mail gällande golven och ryktet säger att det pågår golvläggning i huset idag! Så det blir såklart en tur till huset efter arbetsdagen. Vi ska också passa på att besöka mina föräldrar och göra julgodis ikväll, så då är vi ju ändå i krokarna. Val av golv har ju varit en lång process, så det ska bli roligt att se om vi gjort bort oss helt eller om det ser lovande ut : )
 
 
Bilder: Privata

 
eco, fondvägg, golvvärme, scandinaviandesign, sovrum, tapeter,

Kommentera

Publiceras ej