Det blev ett litet blogguppehåll över helgen på grund av en del fix i hem och trädgård, gisses vad det växer i rabatterna nu! Vi har också haft födelsedagskalas med nära och kära. Jag har blivit ett år äldre och kanske lite klokare dessutom. Självklart var det mest inredning till huset som låg i paketen i år och ingen var gladare än mig för det. Så nu blir det till att gräva fram en flyttlåda att lagra allt fint i.
 
Ikväll har vi haft vår säljare Daniel på besök och fått reda ut saker och ting. Som vanligt har vi också fått lite tips om sådant som vi aldrigt tänk en tanke på. Till exempel att gjuta in gängstänger till altanerna redan i grunden och att vi kan lägga egna massor till tomten bak på tomten redan nu, innan huset står i vägen, så slipper vi gå med skottkärran i onödan.
 
 
Vi blev även uppdaterade med lite datum. Vecka 32 kommer de förhoppningsvis igång med grunden. Det börjar därmed vara dags för oss att boka tekniskt samråd samt ta kontakt med alla entreprenörer redan nu. Känns så spännande att vi änligen är på väg mot byggstart. Inflytt känns dock fortfarande väldigt avlägset...
 
 
Det händer en del utanför bygget också. Jag står inför förändringar i mitt arbete, vilket känns fantastiskt roligt men också läskigt. Detta sker förhoppningsvis redan efter semestern, håller tummarna! Nu blir det kvällsmys med Biggest loser-finalen!
 
 
Bild: Privat
 

Kommentera

Publiceras ej