I helgen har vi (som vanligt numera) varit ut till huset. Vi har främst städat upp ute på gården men tog såklart en liten kik inne för att se vad som hänt. Tyvärr hann det bli så mörkt i huset medan jag visade syster yster runt, så jag hann inte ta några bra bilder på det som hänt sedan sist.
 
Målaren är på plats och har börjat spackla väggarna och måla snickerierna. Han har även lagt väv och målat denna i tvättstugan - det blir så fint överallt. Det är verkligen jätteroligt att åka ut till huset nu och se hur det för varje gång blir allt mer likt ett hem. Som vi sagt från dag ett, så känner vi ju oss redan som hemma och skulle nog gärna börja ställa in våra möbler om vi fick  ;-)
 
Vi har även hunnit med lite online-shopping i helgen. Det blev sängbord och inredning till badrum och tvättstuga. Har också smygshoppat lite julpynt och kuddfodral på H&M Home. Dessutom borde blomkrukorna vi beställde för ett par veckor sedan dyka upp inom kort. Så nu är det bara att vänta på att avierna ska börja ramla ner i brevlådan (mobilen) och vänta på inflytt i januari.
 
Mamma och pappas fining Kenzo var också med på besöket, behöver jag säga att han älskar att vara med på kort?
 
 
Bild: Privat
 
 
Besökihuset, bygget, kenzo, målare, målning, tapeter, vardagsrum,

Kommentera

Publiceras ej