Ja så här blev det alltså tillslut. Äntligen är altanprojektet avslutat med räcken, vindskydd och träd på plats. Vi känner oss så nöjda och kommer förhoppningsvis spendera många soliga dagar här! Förhoppningsvis hinner vi snickra ihop vårt trädgårdsbord också innan sommaren är slut.
 
Jag vet att många är besvikna på den här sommaren. Kanske hade vi alla förväntat oss en lika magisk sommar som förra året? Jag måste säga att jag ändå tycker vi haft många väldigt fina dagar här på ön - har nog aldrig varit ute så mycket som i år. Hittills har dock de flesta dagarna inneburit bygge - så nu hoppas vi på en fin höst också, så vi verkligen får njuta av allt.
 
Vi har en semestervecka kvar men då ska vi verkligen inte bygga något. Det har verkligen varit skönt med lång semester. Vi har inte hunnit riktigt lika mycket på tomten som vi först hade tänkt i sommar men så här i efterhand var det nog lika bra - vi har hunnit haft mycket roligt också!
 
 
 
Bilder: Privata via Instagram
 
 
Sommar, altan, altan i vinkel, altanbygge, odlingslåda, träd i altan, vindskydd,

2 kommentarer

Sandra

03 Aug 2015 13:23

Hej,

Tack för du kommenterade i min blogg :)
Shit så fint ni har gjort och skönt att höra att ni fått era slutpunkter fixade.

MVH
Sandra

Svar: Tack snälla och detsamma! Ja det är skönt, samtidigt hittar man ju hel tiden nya skavanker som vi vet att vi inte kommer att få åtgärdade - tror aldrig man kan vara tillräckligt petig på slutbesiktningen!
Villa Bäckström

nossam

03 Aug 2015 18:59

Hej,
Så fantastiskt fint det blev!! Ni kan väl inte vara annat än jättenöjda. Hoppas nu den sista semesterveckan på annan ort blir både avkopplande och varm.

Kommentera

Publiceras ej