Kikar bara in för att önska er en glad midsommar! Ser ju att trots att mina inlägg blir glesare och glesare, så är ni fortfarande rätt många som kikar in dagligen. Gissar att ni är många husbyggare och kanske lite nära och kära? Just nu håller vi på med andra delen av altanen och är tillbaka på stadiet med att gräva plintar. Vi har också börjat begära in offerter på jord och grus för att kunna börja med gräsmattan mm.
 
Har lite svårt att hitta inspiration till att blogga regelbundet nu när bygget börjar vara klart... Ni som kikar in då och då, vad vill ni läsa om?
 
 
 
Bild: Privat
 
 
 

3 kommentarer

Tina

21 Jun 2015 11:29

Hittade hit för ett tag sen och har sträckläst din blogg, hoppas att du tänker fortsätta blogga! Jag skulle gärna läsa om inredning, altanbygget och , när det blir dags för det, trädgårdsplanering och allt som hör det till.

Svar: Hej Tina och tack för kommentaren! Vad roligt att du hittade hit :) Ska försöka ta mer bilder av inredningen här hemma och självklart kommer det mer uppdateringar om allt som händer utomhus också. Nästa steg är gräsmatta, ska bli så skönt!
Villa Bäckström

Amanda

21 Jun 2015 18:15

Gärna få se alla rum med tanke på inredning :-))

Amanda

21 Jun 2015 18:15

Gärna få se alla rum med tanke på inredning :-))

Svar: Hej Amanda och tack för din kommentar! Absolut, ska försöka röja lite i veckan så jag kan ta lite bilder och visa rummen möblerade :)
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej