Vårt fina klinkersgolv har kommit på plats i hallen. Detta golv var lite av ett impulsköp, så vi är glada att det blev precis som vi ville ha det. Vi hade valt en annan platta som såg grå ut i katalogen. Då provbiten kom var den dock beige, så vi fick snabbt välja en ny på plats i butiken. Detsamma gällde även badrumsgolvet som var full med små röda streck, så vi vågade i chansa.
 
Måste säga att Johan på BL Interiör i Umeå hade ett fantastiskt tålamod som hjälpte oss leta fram nya plattor till både badrum och hall, så vi kunde beställa i tid. Han hade inte ett lätt uppdrag kan jag säga, men platta efter platta visades upp med ett leende, sånt uppskattas!
 
Hann tyvärr inte ta någon bild då det var fogat, innan de täckte över det med papp, så det får bli en bättre bild senare.
 
 
Bild: Privat
 
 
BL interiör Umeå, BLinteriörUmeå, hall, hallgolv, klinkers,

1 kommentarer

Emelie

02 Jan 2015 23:11

Hej! Riktigt snyggt klinker. Jag och min man ska också bygga hus men har en del kvar till val av golv men undrar ändå vad golvet heter? mvh

Svar: Hej Emelie, vad roligt att ni ska bygga, det är så mycket val att göra så det är inte alls dumt att göra dem lite allt eftersom :) Golvet heter "Marte raggio di luna", plattorna är 30*60cm och vi har koksgrå fog. Vi har lagt det med 1/3 förskjutning. Lycka till med ert bygge! :-)
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej