Ber om ursäkt för otroligt gles uppdatering och alldeles för lite bilder från huset. Vi är inte hemma så mycket dagtid på vardagarna och på helgerna är vi mest ute i vårsolen eller umgås med våra nära och kära, så kameran åker inte fram så ofta. Ska försöka ta ett litet städryck här imorgon, kanske kommer jag ihåg kameran efteråt :)
 
Vi har fortfarande två av rummen fyllda med flyttkartonger, tavlor står lutade mot väggarna (hörde dock att det är det senaste modet!?) och många tomma ytor som väntar på möbler. Skenor till garaget och luckor till TV-bänken kommer förhoppningsvis redan på måndag. Soffan kommer dock tyvärr inte förrän i slutet av nästa månad, men den som väntar på något gott... :)
 
Den här bilden är tagen på Vitskärsudden i Obbola. Vi promenerade dit och insåg att detta kommer att bli en perfekt runda att springa så fort isen tinat bort. Fram och tillbaka är det drygt 9 km. Kommer såklart inte att springa hela sträckan i vår, men en bit in på sommaren kanske! Allt eftersom huset börjar komma i ordning längtar man verkligen efter rutiner och vardag - träning, matlådor, veckohandling och städdag. Men vi kommer nog dit så småningom!
 
 
Bild: Privat
 
 
obbola, vardagen, vitskärsudden,
 
 
 
 
 
Nu har vi börjat få belysning på plats. Det blev spotlights i entrén och imorgon ska vi åka och hämta ut vår spotlightskena till köket. Samuels svåger kommer och hjälper oss sätta spotlights i badrummen senare under våren. Nästa projekt är utebelysning. Det är så mörkt ute på kvällarna, särskilt på baksidan där vi bara har utsikt över skogen, så det skulle vara skönt med lite lampor. Vi har lite idéer men har inte riktigt hittat det vi söker än.
 
Jag älskar lampor och trots att vi flyttat från en trea till ett hus på ca 165 kvm har jag en hel del lampor över som får fortsätta vila i förrådet. Det är ju såklart roligt att köpa lite nytt också med nytt hus och allt. Tror att jag måste boka bord på någon loppis framöver : )
 
 
Bild: Privat
 
 
belysning, lampor,
 
 
 

Detta är den första veckan vi levt helt vanligt vardagsliv i huset. Vi är båda två tillbaka på arbetet och vi har till och med börjat komma igång med lite träning igen. Huset lever verkligen upp till våra förväntningar. De två badrummen gör morgonrutinerna såå  mycket smidigare. Badkaret är underbart att glida ner i på fredagkväll för att koppla av inför helgen. Köket är såklart helt fantastiskt att laga mat i och det finns gott om utrymme för förvaring.
 
En av de roligaste bitarna med att ha kommit in i huset är nog faktiskt alla trevligare besökare vi haft hittills. Familj, vänner och kollegor har avlöst varandra de senaste veckorna, det är såå roligt! Idag har vi haft besök av Angelica och Jocke som själva håller på med husbygge. Det ska bli så spännande att se deras hus ta form under våren. Vi har fikat och myst med deras underbara lilla Leah hela eftermiddagen. Såklart blev det mycket hussnack och det är ganska skönt att prata med vänner som är lika insnöade som vi är på tapeter, kök och altaner. Tror att de flesta runt omkring oss börjar tröttna lite på att prata husbygge, med all rätt! :-) 
 
Ikväll blir det en lugnt kväll i soffan, kanske lite mello, och imorgon ska jag baka semlor till mina föräldrar och andra trevliga besökare.

 
Bild: Privat
 
 
Besökihuset, kök, vardagen,