Ber om ursäkt för otroligt gles uppdatering och alldeles för lite bilder från huset. Vi är inte hemma så mycket dagtid på vardagarna och på helgerna är vi mest ute i vårsolen eller umgås med våra nära och kära, så kameran åker inte fram så ofta. Ska försöka ta ett litet städryck här imorgon, kanske kommer jag ihåg kameran efteråt :)
 
Vi har fortfarande två av rummen fyllda med flyttkartonger, tavlor står lutade mot väggarna (hörde dock att det är det senaste modet!?) och många tomma ytor som väntar på möbler. Skenor till garaget och luckor till TV-bänken kommer förhoppningsvis redan på måndag. Soffan kommer dock tyvärr inte förrän i slutet av nästa månad, men den som väntar på något gott... :)
 
Den här bilden är tagen på Vitskärsudden i Obbola. Vi promenerade dit och insåg att detta kommer att bli en perfekt runda att springa så fort isen tinat bort. Fram och tillbaka är det drygt 9 km. Kommer såklart inte att springa hela sträckan i vår, men en bit in på sommaren kanske! Allt eftersom huset börjar komma i ordning längtar man verkligen efter rutiner och vardag - träning, matlådor, veckohandling och städdag. Men vi kommer nog dit så småningom!
 
 
Bild: Privat
 
 
obbola, vardagen, vitskärsudden,