Till en så här vacker plats har vi flyttat! Igår tog vi en cykeltur längst med havet och upptäckte lite nya delar av byn - små vägar och stigar som jag inte kände till trots att jag är uppvuxen här. Bland annat hittade vi en ö som man endast kunde ta sig till via båt eller denna brygga/spång, jättemysigt!
 
På vägen hem svängde vi förbi elljusspåret och den nya Mountainbike-banan och sa hej till min bror. Han tillsammans med resten av cykel-föreningen på orten lär kidsen cykla mountainbike över kullar och hinder. Det var en riktig folkfest där, massor av glada barn och föräldrar, kaffe, bullar och gratis lånecyklar, riktigt trevligt! Vi passade också på att spana lite på den nya träningsutrustningen de håller på att montera. Det är så roligt att det satsas lite pengar på träning som är helt gratis och dessutom utomhus.
 
I övrigt arbetar vi som bäst med vår altan. Under de senaste veckorna har vi grävt ner plintar och satt upp bärlinan. I helgen fick vi hjälp av Samuels föräldrar och hann få upp reglar på första halvan. Vi har bestämt oss för att göra den halvan helt klar innan vi börjar med resten. Nu till helgen kommer pappa och hjälper oss lägga trall. Vi har som sagt världens bästa familjer som ställer upp i alla lägen!
 
Det har varit lite lugnt med bloggandet på grund av att all tid som inte använts till altanbygge har gått åt till kalasplaner. Jag fyllde 30 förra veckan och i helgen hade vi stort kalas för nära och kära. Det var så trevligt och jag fick bland annat en hel del bidrag till vår blivande trädgård. Bilder på detta och altanen kommer förhoppningsvis inom kort!
 
 
Bilder: Privata
 
 
 
 
 
altan, altanbygge, vardagen,

Kommentera

Publiceras ej