Jag fick en fråga om vårt kökskakel. Det blev ju det glasmosaik vi kikade på tidigt. Glaset innehåller något ämne (titanoxid??) som gör att det får en turkos ton, jättefint! Dessutom passar det fint till vår fläkt som har glas runt kåpan, som också ser lite blågrönt ut i kanterna. Vi är jättenöjda, skönt att få in lite lite färg bland allt det vita. Samtidigt bra med en så mild ton, så vi inte tröttnar alltför fort! 😊  Vi valde en vit metallist runt kaklet och en ljus fog. Vi har inte kakel på så stora ytor, så skulle vi tröttna så kostar det inte en förmögenhet att byta. Men så här ett år efter att vi flyttade in, så trivs vi bara fint med det.
 
Just nu har vi som sagt inte så stora pågående projekt. Närmast till hands är att vi ska införskaffa lite nya mattor och möbler. Lite ramar och annat ska också få komma upp på väggarna. Om ganska precis en månad öppnar det stora blågula varuhuset här i stan, så det kan hända att det bli någon tur dit inom kort. 😊
 
Ser som sagt att ni fortfarande är ganska många som kikar in dagligen. Gissar att ni är många husbyggare, så ställ gärna frågor om det är något ni funderar på. Så ska jag försöka bli bättre på att ta bilder nu när dagljuset kommer åter och vi börjar inreda lite mer!
 
 
 
Detaljer, köket, kökskakel,

2 kommentarer

emma

25 Jan 2016 11:20

Jag är en ganska ny läsare, googlade efter husbyggare omkring Umeå och hittade hit! Planerar också att bygga eget inom några år, men det är för långt in i framtiden för att börja ta kontakt med olika husleverantörer då det bara är lite lösa planer/drömmar just nu. Jag är väl mest intresserad av era åsikter om Skidstahus, då jag har fastnat för några av ritningarna på deras hemsida. Är ni nöjda med dem? Var det lätt att genomföra ändringar i planritningarna? Skulle ni rekommendera dem? :)
Sedan även slutpriset på bygget (inklusive tomt och allt arbete) så man får en liten hum om hur mycket det kostar att bygga i Umeå, så att vi vet om vår planerade budget är rimlig eller inte! :)

Anonym

24 Feb 2016 21:41

Jag är också intresserad som ovanstående, nöjd, pris 😀

Kommentera

Publiceras ej