Min man pratade med grundentreprenören idag och de sa då att de kanske skulle köra ut lite grejer till tomten i eftermiddag. Så då jag skulle ut till mamma och pappa en sväng var jag ju tvungen att köra förbi och kika. En grävare och en stor trailer, med ett litet husrum på, stod på plats. De hade till och med provkört grävaren lite. Kände hur det helt plötsligt pirrade till i hela kroppen och sakta börjar jag nog förstå att det snart ska stå ett hus här. Är ju faktiskt bara 2,5 veckor kvar till vår husleverans, om allt går som det ska!
 
Vi har fått ny dag för utstakning av huset, så nu blir det på måndag till veckan, istället för tisdag. Det gjorde ju absolut ingenting, ju förr desto bättre! 
 
Idag styr vi dock norröver till Piteå för att ha ett försenat 30-årsfirande av min fina man och hans kompis. Det är verkligen på tiden att de blir firade (min man har nämligen redan hunnit fylla 31). Så nu ska vi försöka koppla bort huset i ett par dagar. Nästan i alla fall - Vi har fått elritningen av elektikern i veckan. Så vi måste ju passa på att sätta oss och kika igenom den med makens syster och svåger (som är elektriker) i helgen, för att se om de kan hjälpa oss komma på lite smarta lösningar.
 
 
Bild: Privat via Instagram
 
Norrlandsgrundmontering, grundarbete, tomt,

Kommentera

Publiceras ej