Sommar, sol och äntligen semester! Nu är det ganska precis 6 månader kvar till inflytt och snart sätter bygget igång på riktigt. Det känns spännande men också väldigt nervöst. Nu börjar vi också känna oss lite stressade och eftersom det är byggsemester så får man ju heller inte tag på en själ. Men nu har vi i alla fall själva ledigt och kan försöka slänga iväg lite mail och dra i lite trådar på den privata sidan i alla fall.
 
 
I veckan tog vi oss iväg på Beijer bygg och skulle kika på golv. Vi kommer förhoppningsvis att kunna ha samma golv utan trösklar i kök, vardagsrum, hall och allrum, så man vill ju att det blir bra. Jag skulle egentligen vilja ha ett vitt golv men förstår ju dels att det kan bli opraktiskt och att jag riskerar att ledsna fort. Så risken är väl att det blir ek - tråkigt men ett säkert kort! I sovrummet har vi dock bestämt att det blir ett vitt golv, då det är ett så litet fönster där, och det finns risk att det blir lite mörkt.
 
Ska försöka åka ut till tomten och kolla om alla fyllnadsmassor kommit på plats. Kanske passar vi på att ta ett dopp i havet också - gäller ju att förena nytta med nöje också, så man känner att man har semester!
 
 
Bild: Privat via Instagram
 
Förberedelser, Sommar, fyllnadsmassor, planera, semester, väntan,

1 kommentarer

malincatrin

21 Jul 2014 05:55

Egentligen är det väl lika stor risk att tröttna på ek också? Eller ångra att man inte valde det man ville ha. Vi har ett vitt golv och är supernöjda. Visst det blir lätt smutsigt men inget som inte går att torka bort. Ångrar oss inte en sekund. Ett alternativ till ett ljusare golv än ek är annars ask som också är ett hårt golv.

Svar: Absolut, största risken är väl att man inte valde det man egentligen var sugen på! Ek känns ju egentligen som ett "icke--val" då det på något sätt blivit det nya standardgolvet. Vi har kikat på ask också, så vi får se var vi landar :)
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej