Ni får ursäkta den fantastiskt dåliga bilden, men jag var ju tvungen att få lägga ut en bild på vårt kök. Det saknas just nu vitvaror, drygt halva köksön (inkl. bänkskiva), blandare och lite annat smått, men jag var ändå lyrisk igår då vi var och kikade. Det var så skönt att ha något att relatera till i rummet, det såg helt plötsligt mycket större ut. Dessutom var ju kök en av de första bitarna som vi gjorde klart, så det är ju roligt att få se resultatet!
 
Även stora delar av innertaket har kommit på plats. Vet inte om ni minns att jag varit ganska stressad över vårt val av innertak? Väl på pltas tycker jag nog att det ser helt ok ut. Det vi inte tänkt på är att det begränsar vårt val av golv eftersom det också har lite trästruktur. Så just nu lutar vi åt att skippa vitt/ljust golv och helt enkelt satsa på ett mattlackat ek-golv. Vi har möte med BL-Interiör på fredag, så vi får väl se vad vi hittar på.
 
Vi hade också första krisen igår då vi kom dit. Dels var det skador på en del av takplattorna (som kanske inte är superlätta att plocka ner och byta ut) men värst var att de lagt taket i hela vinkeln (kök, matplats, vardagsrum, kontor) åt fel håll! Maken har varit väldigt nogrann och påpekat riktning vid både leveransavrop och till snickarna. Vi ringde i paniken till vår entreprenör/säljare som också blev lite svettig men menade att de får ta ner taket och göra rätt. Så det var ju skönt för oss att höra. Nu blir det bak till snickarna så de får lite plåster på såren i alla fall.
 
Bild: Privat via Instagram
bygget, innertak, kök, köksö, problem, strul,

Kommentera

Publiceras ej