Detta är den första veckan vi levt helt vanligt vardagsliv i huset. Vi är båda två tillbaka på arbetet och vi har till och med börjat komma igång med lite träning igen. Huset lever verkligen upp till våra förväntningar. De två badrummen gör morgonrutinerna såå  mycket smidigare. Badkaret är underbart att glida ner i på fredagkväll för att koppla av inför helgen. Köket är såklart helt fantastiskt att laga mat i och det finns gott om utrymme för förvaring.
 
En av de roligaste bitarna med att ha kommit in i huset är nog faktiskt alla trevligare besökare vi haft hittills. Familj, vänner och kollegor har avlöst varandra de senaste veckorna, det är såå roligt! Idag har vi haft besök av Angelica och Jocke som själva håller på med husbygge. Det ska bli så spännande att se deras hus ta form under våren. Vi har fikat och myst med deras underbara lilla Leah hela eftermiddagen. Såklart blev det mycket hussnack och det är ganska skönt att prata med vänner som är lika insnöade som vi är på tapeter, kök och altaner. Tror att de flesta runt omkring oss börjar tröttna lite på att prata husbygge, med all rätt! :-) 
 
Ikväll blir det en lugnt kväll i soffan, kanske lite mello, och imorgon ska jag baka semlor till mina föräldrar och andra trevliga besökare.

 
Bild: Privat
 
 
Besökihuset, kök, vardagen,

2 kommentarer

Sara & Joel

11 Feb 2015 20:13

Vad fint ni har fått det i huset! Så roligt att se.

Svar: Tack snälla, ja vi börjar äntligen komma i ordning. Det ser ju ut som att ni också är på god väg :)
Villa Bäckström

Margareta (Neta)

26 Feb 2015 22:20

Vilken fantastisk bild och håller med föregående talare - det ser riktigt fint ut! Visst är det lite skönt att faktiskt få tillbaka vardagen efter att ha slitit med månader av att gå omkring i sågspån, spackel och skruv överallt?? :-)

Svar: Tack snälla! Ja det är verkligen skönt att kunna gå omkring barfota och slippa bygg-brallorna! Håller dock med dig om att energin tar slut efter allt byggande och helt plötsligt känns det ganska jobbigt att tänka på trädgård och annat. Men jag hoppas också att vårsolen kommer med lite ny energi :)
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej