Idag har vi haft förbesiktning. Vi har båda två varit toknervösa och ingen av oss har sovit riktigt bra i natt. Så fort vi kom igång idag kändes det dock bättre. Vår besiktningsman verkade noggrann och skrev ner allt som vi själva tyckte var fel. Det kändes skönt, då vi varit oroliga att dessa saker skulle avfärdas som bagateller.
 
Tyvärr var hantverkarna alldeles för långt ifrån klara för att förbesiktningen skulle fylla sin egentliga funktion. Tanken är att allt ska vara så gott som klart så att besiktningsmannen kan se det färdiga resultatet och bedöma det. Om allt på listan hinner åtgärdas innan slutbesiktningen kommer man mest troligt att få en slutbesiktning med noll fel. Chansen att så blir fallet för oss känns liten då vi hade en väldigt lång lista nu och ingenting känns helt klart.
 
Vår säljare/entreprenör ringde dit målaren direkt (han har inte varit på plats sedan i mitten av december) så vi hoppas att han får lite eld i baken. Snickarna fick också en gedigen lista som de började ta itu med på en gång.
 
Så nu håller vi tummarna en hel vecka till, sen blir det flytt!
 
 
Bild: Privat
 
 
besiktning, förbesiktning, inteklart,

4 kommentarer

Veronica

09 Jan 2015 08:02

Åh va trist att dom inte hunnit klart det som ska, men ååååååh så spännande!Hoppas att allt löser sej och att ni får flytta in på bestämt datum. Du kan väl lägga ut lite bilder på hur alla rummen ser ut innan ni flyttar in!*nyfiken* :)

Svar: Hej Veronica, ja vi får flytta in, imorgon är det äntligen dags! Tyvärr är det fortfarande en del saker som måste åtgärdas, främst för målaren. Men huvudsaken är att vi kommer in känner vi nu. Bilder är på gång, glömde kameran då vi åkte hem ikväll, men snart så :) Hur går det för er? När planerar ni att kunna flytta in?
Villa Bäckström

Anonym

12 Jan 2015 19:35

Det verkar bli superfint!! Men efterlyser fler bilder från hela huset 😀. Vill du inte lägga ut här får ni jättegärna maila!! c-wikstrom@hotmail.com

Svar: Glömde kameran i huset idag, annars hade jag planerat att lägga ut en bunt, det är på gång! :)
Villa Bäckström

Anonym

18 Jan 2015 10:48

Hej! Hur har det gått för er? Har ni fått flytta in än? Mvh /Veronica

Vera

18 Jan 2015 10:53

Nu såg jag att jag fått svar!:) såå kul att ni fått komma in,hur gick flytten? vi har prel datum 4april, just nu är målarna där och till veckan börjar bl interiör med toaletterna, så det tar sej!:)

Svar: Det har gått jättebra med flytten, smidigare än vi hoppats på. Sakta men säkert börjar vi komma i ordning här i huset! Ja jag har sett att BL Interiör har varit hos er den senaste tiden, nu verkar de ju vara klara, är ni nöjda? 4 april är ju snart snart, så spännande :)
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej