Nu är vi äntligen inflyttade! Detta innebär dock att vi är utan både Internet och TV sedan en vecka, därav total tystnad här på bloggen. Allt har gått bra och vi har spenderat de senaste dagarna med att montera IKEA-garderober (8st) och packa upp lådor. Tack vara nära och kära så kom vi ganska snabbt i ordning, så vardagen rullar på rätt smärtfritt :-)
 
Huset är allt vi hoppats på, vi trivs toppenbra och är hittills nöjda med alla våra val. Det fina med att valt allt själva är att huset verkligen känns som "vi". Imorgon blir det födelsedagskalas för maken, så då ska vi sätta köket och matplatsen på prov med 11 personer på middag. Även gästrummet testas i helgen då svärföräldrarna är på besök. Vi håller rmed andra ord på att bo in oss ordentligt, ren lycka!
 
Mer bilder kommer då vi fått Internetet att fungera!
 
 
Bilder: Privata
 
 
Inflyttade, packarupplådor,

2 kommentarer

Angelica

24 Jan 2015 11:49

Oj vad kul att se bilder! Så fint allt ser ut, kan tänka mej att det är ännu finare irl och att ni är supernöjda och lättade!❤️

Anneli

01 Feb 2015 20:19

Hej. Jag och min sambo har bestämt oss för att bygga hus, också i en by utanför Umeå! Vi har börjat kika runt på lite olika husmodeller. Ett av de hus vi fastnat för är villa Ek då vi tycker att det är en bra planlösning och ett fint hus. Jag läste att ni gjort om ritningen och vi är lite nyfikna hur ni ritat den. Har ni möjlighet att lägga ut en bild på planlösningen eller om du skulle kunna skicka till min mail, (anneli.gleisner@gmail.com)?
Förövrigt en intressant blogg att läsa!

Med vänlig hälsning,
Anneli

Svar: Hej Anneli, ja vi har gjort om nästan allt - gör ett inlägg på en gång med planlösningen, trodde att jag lagt ut den tidigare men hittar den inte i arkivet :-)
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej