I torsdags var det äntligen dags för slutbesiktning. Efter en veckas dålig sömn och nervositet åkte vi till huset - som tur var hade hantverkarna jobbat flitigt under veckan. Blev en hel del anmärkningar men inga stora saker och vi kan flytta in som planerat under morgondagen, äntligen!!!
 
Igår åkte vi hela långa vägen till IKEA och fick med oss garderober, byrå, hyllor, en dagbädd och lite annat som nu ligger i garaget och väntar på montering.
 
Idag har vi med hjälp av min fantastiska mamma städat hela huset från golv till tak. Det känns väldigt skönt att ha fått bort allt damm och spån innan inflytt. Vi hann också montera ihop hyllorna till skafferiet och städskåpet innan vi åkte hem för kvällen. Vi hade tagit med lite lampor och blommor, så det börjar se riktigt mysigt ut i huset, längtar verkligen efter att då se det möblerat imorgon.
 
Det känns lite märkligt att vi nu sover sista natten i lägenheten. Tror dock inte att det är någon risk att vi ångrar oss : )
 
 
Bild: Privat
 
 
 
dagsattflyttin, flytten, ikea, slutbesiktning, vad kostar huset,

3 kommentarer

Hege

18 Jan 2015 09:09

Grattis! Måste vara en underbar känsla :) Vi har 68 dagar kvar.....

Svar: Tack, ja det är det verkligen! :) Åh tiden kommer bara att rusa förbi för er också, snart står ni också där med nyckeln i handen!
Villa Bäckström

nossam

18 Jan 2015 11:56

Vill bara säga grattis inför alla kommande dagar - och nätter - i ert nya hus!! Bless

Svar: Tack Agneta!
Villa Bäckström

Vera

18 Jan 2015 21:49

Wihooo! Grattis, måste kännas helt underbart!

Svar: Det gör det verkligen Vera, tack!
Villa Bäckström

Kommentera

Publiceras ej